top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Zomer, het geschikte seizoen voor de opfrissing van binnen- én buitenbelijning

Hoe goed ook, geen enkele belijning is eeuwig slijtvast

Ook al brengt Tom Goethals uw belijning nog zo vakkundig aan, na verloop van tijd is die toch aan een opfrissing toe. Dat begrijpt u ongetwijfeld. Waar die ook ligt - in een magazijn, op een parkeerterrein of in een shopping centrum - lijnen vervagen. Door de veelvuldige passage van voertuigen en voetgangers, door de weersomstandigheden: regen en vorst maar ook felle zon … Daardoor zijn afbakeningen, loop- en rijrichtingen mettertijd niet meer helemaal duidelijk.

Maak dus werk van de nodige herstellingen: voor het comfort én de veiligheid van uw medewerkers, klanten en alle andere voorbijgangers.

asfaltschade herstellen

Het beste moment voor het bijwerken van grondbelijning

Remmen, draaien, keren, voor- en achteruitrijden: op een parking wordt veel gemanoeuvreerd. Omdat we steeds weer op dezelfde plaatsen heen en weer rijden, gaan schuifkrachten spelen, en daardoor verslijt het asfalt op die plaatsen sneller. Voertuigen die over het wegdek rijden, nemen dan telkens weer stukken materiaal mee. Na de winter wordt de staat van de parking pas echt duidelijk. De kans op onveilige situaties wordt ook groter wanneer de asfaltschade toeneemt. Losse asfaltdeeltjes kunnen deuken en krassen aan de carrosserie of barsten in autoruiten veroorzaken. Daarom is het belangrijk om uw parking of oprit in de beste staat te houden. Tom Goethals is het aanspreekpunt voor alle asfaltherstellingen.


Belijning van bedrijfsterreinen

Of u nu een bedrijfsleider of de eigenaar van een winkelketen bent, vaak is de vraag van 1 miljoen: wat is het ideale tijdstip om die belijning te laten opfrissen? Want business must go on uiteraard. We geven u een tip: het zomerseizoen! En wel om verschillende redenen.


We stellen vast dat heel wat zaken dan hun jaarlijkse sluiting hebben. In andere bedrijven is het in de zomerperiode beduidend rustiger door minder bestellingen en dus iets minder werk, personeel dat het groot verlof opneemt. Niet zelden worden er net dàn ook andere onderhoudswerken gepland. Bent u directeur van een school, dan ligt de zomervakantie natuurlijk voor de hand. Bovendien is er nog een ander belangrijk aspect. Is het de buitenbelijning die moet bijgewerkt worden, dan speelt het goede seizoen in ons voordeel om de werken vlot te laten verlopen. Reken dus op ons voor:

  • Bijwerken van binnen- en buitenbelijning met tweecomponentenverf in bedrijven, op parkings

  • Opfrissen en aanbrengen van nieuwe sjablonen met thermoplast op speelplaatsen

  • Aanleg van bijkomende parkeerplaatsen voor mindervaliden


Contacteer ons nu voor nieuwe opdrachten en herstellingswerken zodat alle grondbelijning - waar ook - piekfijn in orde is tegen het najaar en de winter.

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page