top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Precisiewerk onder tijdsdruk, een kolfje naar de hand van Tom Goethals

Belijningswerken zijn niet altijd eenvoudig. Vaak moet er rekening gehouden worden met andere werkzaamheden of zelfs delicate omstandigheden in bepaalde sectoren. Dat vraagt een doordachte aanpak en niet zelden de nodige voorbereiding. In deze blog vindt u daarvan twee interessante voorbeelden.


Professional voor delicaat werk


Ons bedrijf heeft onlangs de binnenbelijning verzorgd in een voedingsbedrijf. En dat is – naast de chemische en de farmaceutische industrie – misschien wel de sector waar de strengste voorschriften gelden, qua hygiëne en voedselveiligheid in dit geval. Het heikele punt was dat de belijning tussen de machines diende te komen. Een hele uitdaging want er mocht uiteraard geen verneveling zijn op de machines. Het hele machinepark werd dus zorgvuldig afgedekt. Pas daarna konden wij aan de eigenlijke job beginnen en dan nog was het uitkijken geblazen. Voor dergelijk binnenwerk gebruiken we een tweecomponentenverf van Veluvine. Het resultaat? Een perfect lijnenwerk in verschillende kleuren waarvan geen spatje te vinden was waar het niet hoorde te zijn!


Daarbij kwam nog dat we ons aan een strikte planning moesten houden. De opdrachtgever maakte namelijk van de vakantieperiode gebruik om ook andere werken te laten uitvoeren. Alle werkzaamheden moesten elkaar dus vlot opvolgen zodat het bedrijf de activiteiten na de zomerstilstand weer precies op tijd kon opstarten.Flexibiliteit troef


Voor Delhaize in het Z-park in Zottegem ging het over de belijning buiten. We hebben daar het hele parkeerterrein onder handen genomen. De parkingplaatsen, de zebrapaden en ook de verzamelplaatsen voor de winkelkarretjes moesten weer netjes afgebakend worden. En natuurlijk konden we dat maar doen als de klanten er niet meer waren. Dus hebben we de belijning opgefrist na de openingsuren, wanneer Delhaize en de omliggende zaken gesloten waren: op zondagnamiddag en maandagvoormiddag. Dat is absoluut geen probleem voor ons want bij Tom Goethals staat flexibiliteit voorop. We passen ons altijd aan onze klanten aan om hun werking zo min mogelijk te storen.Ook voor buitenbelijning zweren wij bij het gamma van Veluvine omdat het zulke hoogkwalitatieve producten heeft. De belijning voor Delhaize is uitgevoerd met een zeer duurzame wegenverf van dat merk.


Moeilijke of delicate opdrachten, ze zijn allemaal welkom bij Tom Goethals! Contacteer ons zeker en we bespreken samen hoe we die nieuwe uitdaging zullen aanpakken.


44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page