top of page
Industrieel Verfspuiten in gans België

INDUSTRIEEL VERFSPUITEN OVERAL IN BELGIË

EEN FRISSE LOOK VOOR ONDERGRONDSE PARKINGS EN INDUSTRIEGEBOUWEN

Als uw bedrijfsgebouwen een lik verf kunnen gebruiken, dan gaat u niet aan de slag met een verfrol of een kwast. Voor schilderwerken van een grotere omvang is de techniek van het verfspuiten de beste oplossing. Omdat het in een professionele omgeving snel moet gaan en uw activiteiten ondertussen niet mogen verstoord worden. Bij Tom Goethals hebben wij het verfspuiten heel goed in de vingers. Het gaat daarbij vooral om industriële toepassingen zoals de muren van ondergrondse parkeergarages, magazijnen, productiehallen en andere bedrijfsgebouwen. We nemen soms ook lege appartementsgebouwen onder handen maar doen geen decoratief schilderwerk.

MEER WETEN? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP.

EERST DE VOORBEREIDENDE WERKEN

Zoals bij elke andere schilderklus komt het erop aan om het te schilderen oppervlak degelijk voor te bereiden. Want dat is de eerste voorwaarde voor een net resultaat. En zoals steeds vragen die voorbereidende werken eigenlijk wel de nodige aandacht en tijd. We bekijken uw muren dus nauwkeurig en zullen ze vooraf gladmaken waar nodig. Alle oneffenheden, barsten en scheuren worden zorgvuldig weggewerkt. Tot de muren helemaal klaar zijn voor de daaropvolgende verflagen.

EGAAL SPUITWERK TOT IN ALLE HOEKEN EN KANTEN

Verfspuiten is een heel dankbare techniek om meer dan één reden. Ten eerste moeten de hoeken en kanten niet apart aangezet worden alvorens het muuroppervlak te schilderen. En dat betekent een aanzienlijke tijdswinst. Door het verfspuiten wordt de verf namelijk gelijkmatig op de volledige muur verneveld. Daarbij komt dat u op die manier geen strepen op de muur riskeert wat met een kwast of een verfrol wel eens kan voorvallen. Verder is verfspuiten de meest aangewezen techniek om bakstenen muren of muren met grof stucwerk te schilderen. Elke oneffenheid wordt immers perfect gedekt zodat de oppervlaktestructuur mooi zichtbaar blijft.

VERFSPUITWERK IS IN EEN INDUSTRIËLE CONTEXT ECHT HET OVERWEGEN WAARD. 

Verfspuiten is ideaal voor grote oppervlakken

Vakkundige en snelle uitvoering

Mogelijk in alle RAL-kleuren

BIJ TOM GOETHALS ZIT U GOED VOOR AL UW ASFALTHERSTELLINGEN. DRINGEND ASFALTHERSTELLINGEN NODIG?

Neem dan nu contact met ons op en we komen zo snel mogelijk langs.

bottom of page