top of page
Specialist in Asfaltherstellingen

TOM GOETHALS IS UW EXPERT VOOR ASFALTHERSTELLINGEN

ASFALTHERSTELLINGEN OP UW BUITENTERREIN IN HEEL BELGIE

De parking en buitenterreinen krijgen het vaak zwaar te verduren. Zware vrachtwagens rijden op en af en ook weer en wind laten hun sporen na. Het is niet onlogisch dat uw asfalt na verloop van tijd barsten of zelfs verzakkingen vertoont. Wij herstellen uw beton of asfalt en zorgen voor een deugdelijke vereffening. We doen dit voor zowel grote bedrijven en havens als voor kleine kmo’s en winkels in heel België.

MEER WETEN? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP.

MEER DAN 15 JAAR ERVARING IN ASFALTHERSTELLINGEN

Wij voeren al sinds 2003 herstellingen uit aan het asfalt van ondernemingen in België. Daarbij hebben we aandacht voor de veiligheid op uw parking of buitenterrein

Asfaltherstellingen bij scheurvorming

Asfaltherstellingen bij openstaande naden

Asfaltherstellingen bij gaten in het wegdek door diverse weersinvloeden

Dringende asfaltherstellingen bij calamiteiten

VAKKUNDIGE ASFALTHERSTELLINGEN DOOR TOM GOETHALS UIT EKE

Het belang van asfaltherstellingen kan niet worden onderschat. Wanneer gaten, scheuren en verzakkingen niet worden hersteld, neemt de schade alleen maar toe. En van de reparatiekosten kunnen we eigenlijk hetzelfde zeggen. Daarnaast dragen scheuren en verzakkingen niet meteen bij aan de veiligheid van uw buitenterrein, terwijl het uw terrein ook nog eens een onverzorgde aanblik bezorgt. Om dergelijke problemen te voorkomen, komen wij snel ter plaatse om alle asfaltherstellingen uit te voeren.

BIJ TOM GOETHALS ZIT U GOED VOOR AL UW ASFALTHERSTELLINGEN. DRINGEND ASFALTHERSTELLINGEN NODIG?

Neem dan nu contact met ons op en we komen zo snel mogelijk langs.

bottom of page