top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Wat te doen bij winterschade aan uw bedrijfsterrein?

Bijgewerkt op: 15 feb. 2022

Asfaltschade herstellen na de winterperiode

De lente komt stilaan dichterbij en dan is het tijd voor een grote schoonmaak. Ook de parking of oprit van uw bedrijf is na de winterperiode wellicht toe aan een opknapbeurt. Terwijl het tijdens de wintermaanden binnen gezellig vertoeven is, zorgen de koude temperaturen buiten voor asfaltschade. Vorstperiodes, strooizout en het op en af rijden van auto’s en vrachtwagens van klanten en leveranciers stellen uw buitenterrein aardig op de proef. Door de winterse weersomstandigheden ontstaan er kleine scheurtjes in het wegdek van uw bedrijfsterrein. Zodra het gaat dooien, loopt het smeltwater weg in die scheurtjes, maar als het dan opnieuw gaat vriezen, wordt het water weer ijs, zet het uit, en ontstaan er grotere scheuren.

asfaltschade herstellen

Voorkom onveilige situaties

Remmen, draaien, keren, voor- en achteruitrijden: op een parking wordt veel gemanoeuvreerd. Omdat we steeds weer op dezelfde plaatsen heen en weer rijden, gaan schuifkrachten spelen, en daardoor verslijt het asfalt op die plaatsen sneller. Voertuigen die over het wegdek rijden, nemen dan telkens weer stukken materiaal mee. Na de winter wordt de staat van de parking pas echt duidelijk. De kans op onveilige situaties wordt ook groter wanneer de asfaltschade toeneemt. Losse asfaltdeeltjes kunnen deuken en krassen aan de carrosserie of barsten in autoruiten veroorzaken. Daarom is het belangrijk om uw parking of oprit in de beste staat te houden. Tom Goethals is het aanspreekpunt voor alle asfaltherstellingen.


Belijning van bedrijfsterreinen

Door het intensieve gebruik van een parking is ze niet enkel gevoelig voor putten en scheurtjes, maar wordt ook de belijning slechter zichtbaar. Om ongevallen of discussies te vermijden, of eenvoudigweg om optimaal en efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte, is een duidelijke wegmarkering een absolute noodzaak.

Het eerste wat uw klanten of bezoekers van uw bedrijf te zien krijgen, is de parking. Een eerste indruk is blijvend en dus belangrijk. U wil toch ook dat het een mooi, overzichtelijk en verzorgd plaatje is? Tom Goethals zorgt voor duidelijk afgelijnde markeringen en nette, afgebakende parkeerstroken.

Bent u op zoek naar een vakman voor de herstelling van uw parking of nieuwe belijning? Of misschien zijn beide nodig, eventueel met de vernieuwing van verkeersborden? Dan kunt u bij Tom Goethals kiezen voor het totaalpakket, en geniet u van een pakketkorting. Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page