top of page
Epoxyherstellingen

EPOXYHERSTELLINGEN OP MAAT VAN UW BEDRIJFSVLOER

EPOXY: SNELLE EN VAKKUNDIGE HERSTELLINGSWERKEN AAN BINNENVLOEREN

Waar het herstellen van bedrijfsparkings met warme gietasfalt gebeurt, is epoxy het middel bij uitstek om binnenvloeren te herstellen. Het is een koude producttoepassing om putten, verbrokkelingen en verzakkingen op te vullen en te vereffenen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren om het verschil met de ondergrond zo klein mogelijk te houden

MEER WETEN? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP.

GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

Bij het uitvoeren van binnenbelijningswerken maken wij de ondervloer steeds optimaal klaar. Het eventueel uitvoeren van epoxyherstellingen is daarbij inbegrepen. Met meer dan 15 jaar ervaring in epoxyherstellingen doen we dit snel en vakkundig en garanderen we keer op keer een hoogkwalitatief resultaat dat niet snel zal vervagen.

EPOXYHERSTELLINGEN WANNEER HET U PAST

Wij van Tom Goethals stellen ons uitermate flexibel op. Hoewel het uitvoeren van epoxyherstellingen vrij vlot gaat, willen we uw processen minimaal verstoren. Daarom maken we graag vooraf een aantal afspraken en kiezen we samen een geschikt moment uit waarop we de epoxyherstellingen uitvoeren. Ook nachtwerk of weekendwerk behoort daarbij tot de mogelijkheden. 

DIVERSE EPOXY HERSTELLINGEN IN BELGIË

Uw vloer kan om velerlei redenen schade oplopen. Dit gaat van eenvoudige krassen in de toplaag tot scheuren, zandinloop, verkleuring, matte vlekken en putten of verzakkingen. Wij bepalen steeds de beste methode om uw vloer te herstellen en gaan daarbij op zoek naar de beste kleur om het kleurverschil te beperken. Hierbij zorgen we voor een nette en egale afwerking waardoor we zowel bijdragen aan de esthetiek als aan de veiligheid van uw onderneming.

KRIJGT DE VLOER VAN UW MAGAZIJN OF FABRIEK AF TE REKENEN 
MET ERNSTIGE SCHADE ZOALS VERBROKKELINGEN OF VERZAKKINGEN?

Reken dan op onze epoxyherstellingen en vraag een offerte aan.

bottom of page