top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Back to school, ook voor Tom Goethals een drukke periode

De zomervakantie loopt op haar laatste benen en op tal van scholen heerst er al een grote bedrijvigheid. Leerkrachten en directies werken zich uit de naad om alles tiptop in orde te krijgen tegen 1 september. En dat merken wij bij Tom Goethals ook.


De speelplaats en schoolpaden in een fris jasje


Op heel wat scholen krijgen de speelplaatsen en de paden tussen de verschillende gebouwen een opfrisbeurt. Dat is zo goed als bij het begin van elk schooljaar nodig. Want de beschilderingen zien serieus af van het over-en-weergehol. Tot ze helemaal vervagen en dan lijkt het nergens meer op.

We werken de illustraties en hinkelpaden met plezier bij zodat de kinderen zich tijdens de speeltijd en de middagpauze weer naar hartenlust kunnen amuseren.


Een voorbeeld van onze werken met thermoplast


Voor grondmarkeringen op scholen, speelpleinen, lokalen van jeugdbewegingen of sportverenigingen gebruiken wij thermoplast of wegenverf. Thermoplast is een kunststof van uitstekende kwaliteit die vele mogelijkheden biedt en een duurzaam resultaat geeft. Op deze pagina ziet u daarvan een mooi staaltje.

De foto’s tonen de speelplaats van GVBS Sint-Hendrik in Deinze. De illustraties, cijferroosters, stippen en letterslingers waren er al maar ze waren dof geworden. We hebben alle grondmarkeringen dus hernieuwd. De felle kleuren geven de omgeving een uitbundige uitstraling. Het zal de kinderen zeker aanspreken.


Voor dergelijke opdrachten werken we op twee manieren. Enerzijds hebben we een catalogus met een ruime keuze van sjablonen. Maar we kunnen ook creatief te werk gaan. We horen graag welke illustratie u verlangt. Daarna maken we een ontwerp en als u akkoord gaat, voeren het ook haarfijn uit.


Jaloers op die mooie speelplaats van Basisschool Sint-Hendrik? Contacteer Tom Goethals en we gaan ook voor uw school aan de slag.


72 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page