top of page
Belijning op bedrijfsterreinen

BINNEN- EN BUITENBELIJNING DOOR TOM GOETHALS UIT EKE

BINNEN- EN BUITENBELIJNING VAN UW BEDRIJFSTERREIN IN BELGIË

Een professionele eerste indruk maakt u maar één keer. Daarbij speelt een vakkundige binnen- en buitenbelijning van uw bedrijfsterrein een cruciale rol. Een deskundige bedrijfsmarkering garanderen, is een vak apart. Net daarom doet u maar beter een beroep op onze diensten. Wij zorgen voor duidelijke belijningen die een vlotte circulatie garanderen, terwijl u de beschikbare ruimte optimaal benut. Hierbij zijn er geen beperkingen en behoren ook koudplast en thermoplast tot de mogelijkheden. We doen dit alles voor grote bedrijven en havens, maar ook voor kmo’s en winkels.

MEER WETEN? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP.

BINNENBELIJNING VOOR PRODUCTIE- OF BEDRIJFSHALLEN

Binnenbelijning draagt eveneens bij aan een verbeterde veiligheid, terwijl het ook de efficiëntie ten goede komt. Hierbij duidt u aan waar goederen of voorraden moeten worden gestockeerd en voorkomt u dat de magazijnen een zootje worden, met alle gevolgen van dien. Naast de los- en laadzones is het ook mogelijk om duidelijke wandel- en rijstroken aan te geven om het intern verkeer van elkaar te scheiden. Wij gebruiken alleen maar duurzame verf van Veluvine.

OPTIMALE VOORBEREIDING VAN IEDERE ONDERGROND

Vloeren professioneel belijnen kan alleen als het oppervlak aan een aantal minimumvereisten voldoet. Is dat niet het geval? Dan schilfert de signalisatie en de belijning te snel af. Zelfs de beste kwaliteitsverf kan dat niet verhinderen. Om dat te vermijden, bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen graag voor een professionele voorbehandeling van het te belijnen oppervlak. Wij bepalen de nodige voorbereiding en zullen zo nodig de ondergrond kogelstralen om de abrasiviteit te verhogen. Op die manier blijft de gebruikte verf duurzaam aanwezig. Daarbij is het mogelijk om speciale verfsoorten te gebruiken die nog beter bestand zijn tegen zwaar verkeer of grote temperatuurverschillen.

Afbakenen van parkeerstroken

Asfaltherstellingen

Aanbrengen van signalisatie op diverse ondergronden

Aanbrengen van bijzondere markeringen

ENKELE REALISATIES VAN BINNEN- EN BUITENBELIJNINGEN

MEER INFORMATIE OVER BINNEN- EN BUITENBELIJNINGEN?

Contacteer ons en vraag een offerte aan.

bottom of page