top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Verzakkingen, scheuren of beschadigingen? Met Gietasfalt wordt het zo hersteld.


Tom Goethals herstelt bedrijfsterreinen, parkings en opritten

Heeft uw bedrijf een geasfalteerd domein, parking of oprit, dan is de winter altijd een moeilijke periode. Door een combinatie van vocht en koude temperaturen komen barsten of scheuren in asfalt vaak voor. Gelukkig bestaat er een praktische en deugdelijke manier om asfalt te herstellen, met name gietasfalt.


Tom Goethals uit Eke is al meer dan 15 jaar specialist in herstellingen aan asfalt. Het werken met gietasfalt is een van de specialiteiten van het bedrijf. Het voorjaar is de ideale periode om herstellingen met gietasfalt uit te voeren.

Heeft uw terrein in asfalt schade, dan is het gelukkig niet nodig om het volledige oppervlak te vernieuwen. Met de techniek van gietasfalt is het wegdek snel weer helemaal hersteld. Gietasfalt is eigenlijk een mengsel van grind, zand, vulstof en bitumen. Het is een waterdicht product dat ook vaak gebruikt wordt als wegverharding op brugdekken en parkeerdaken, maar ook als vulstof voor scheuren of beschadigingen in het wegdek.


Gietasfalt verhardt snel en is goedkoper dan een nieuwe aanleg

Om een oppervlak met gietasfalt te herstellen, maken we de te herstellen plaatsen eerst grondig schoon en verwijderen we alle vuil en losliggende stukken. Daarna brengen we een sneldrogende kleeflaag Colmac Primer aan. Dit product zorgt voor een versterkte hechting tussen de oude wegverharding en de nieuwe laag gietasfalt.

Het gietasfalt brengen we in een smeltketel ter plaatse en brengen we gedoseerd op het wegdek aan. Onze medewerkers strijken het vervolgens met een metalen trekker over het wegdek. Omdat gietasfalt snel verhardt, bestrooien we het mengsel direct met een voorvertinde steenslag om het herstelde wegdek steviger te maken.

Gietasfalt is een interessante oplossing voor herstellingen op uw bedrijfsterreinen. Zo kunnen we immers problemen doelgericht en lokaal aanpakken. De levensduur van de weg verlengt aanzienlijk. Het aanbrengen van gietasfalt is ook een stuk goedkoper dan het opnieuw aanleggen van een wegdek.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van gietasfalt? Neem dan contact op met firma Tom Goethals uit Eke.

179 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page