top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Tom Goethals brengt nieuwe belijningen aan na het herstellen van uw bedrijfsterrein


Laat uw binnen- of buitenterrein herstellen en laat opnieuw belijning aanbrengen

U heeft misschien een mooie parking aangelegd en na verloop van tijd merkt u dat het asfalt scheuren of putten vertoont. Vaak ontbreken er dan ook lijnen of markeringen. Dit is niet alleen vervelend voor uw bezoekers of uw personeel; het is ook gevaarlijk. Laat daarom het asfalt zo snel mogelijk repareren.


Tom Goethals in Eke komt asfalt herstellen zoals het hoort. Hij komt met een asfaltsmelter ter plaatse en vult de putten zodat u er niets meer van merkt. Bij overdekte garages of fabriekshallen repareert Tom Goethals epoxyvloeren. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat het herstel in precies dezelfde kleur uitgevoerd wordt als het origineel. Uiteraard moeten daarna ook de belijningen die er waren opnieuw aangebracht worden. Begin hier niet zelf aan, maar laat dit aan professionelen zoals Tom Goethals over.


Belijning of markering door Tom Goethals Markeringen of belijningen die ontbreken geven een slordige indruk. Daarbij zijn ontbrekende wegmarkeringen ook gevaarlijk voor het doorstromend verkeer. Of u nu parkeerstroken, lijnen in een fabriekshal of bijzondere signalisatie wenst aan te brengen; Tom Goethals weet er raad mee. De ondergrond wordt volledig schoongemaakt, zodat de markering optimaal contact heeft met de ondergrond. Op die manier zullen de lijnen niet snel gaan afschilferen.

Wilt u uw asfalt of epoxy ondergrond laten repareren en daarbij de belijning opnieuw laten aanbrengen? Contacteer vandaag nog Tom Goethals in Eke!

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page