top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Kleurrijke sjablonen van thermoplast


Fleur de speelplaats op met sjablonen van thermoplast

Bij Tom Goethals hebben we een missie: een glimlach brengen op het gezicht van kinderen. Met thermoplast brengen wij daarom kleurrijke sjablonen aan op speelplaatsen. Dat is ideaal voor scholen, kinderdagverblijven of verenigingen. De toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos.


Kies bijvoorbeeld voor een mooie afbeelding of ga voor een sportief of educatief karakter. Zo is het voor de kinderen leuk om een hinkelpad of verkeersparcour af te leggen of een groot spel te kunnen spelen op de ondergrond. Zo zijn zowel Twister als ganzenbord echte klassiekers die nooit uit de mode raken! Doordat thermoplast milieuvriendelijk, slijtvast en eenvoudig aan te brengen is, is dit een investering waar iedereen lang plezier van zal hebben. Goed om te weten: bij Tom Goethals kunnen we ook bestaande markeringen opnieuw aanbrengen. Een opfrisbeurt geeft de speelplaats een compleet nieuwe uitstraling.

Eerlijk en duidelijk advies over thermoplast Bij Tom Goethals denken we niet alleen aan de blije gezichten van de kinderen, maar ook aan de

ouders, verzorgers en de eigenaars van de speelplaatsen. Zo garanderen wij kwaliteit en leveren we alleen werk waar we trots op zijn. Daarnaast geven we u een eerlijk en duidelijk advies over de creaties. Is een ondergrond niet geschikt voor de kleurrijke sjablonen van thermoplast? Dan zullen we dit van te voren aan u doorgeven en – indien mogelijk – een alternatief bieden. Zo is het misschien een optie om een creatie met wegenverf te ontwerpen voor uw speelplaats. Uiteraard staan wij ook open voor uw eigen ideeën en creaties. Wilt u voorbeelden van ons werk bekijken, informatie inwinnen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag of komen langs op de speelplaats voor een advies op maat.

117 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page