top of page
Zoeken
  • Tom Goethals

Tom Goethals uit Eke: belijning en wegmarkering in havens, bedrijven en fabrieken overal in België
Voor een vlotte en veilige interne circulatie van personen, goederen en bedrijfsvoertuigen

Veiligheid op uw bedrijfsterrein? Het hangt in belangrijke mate af van een efficiënte inrichting van de bedrijfsomgeving. Een duidelijke belijning die medewerkers en leveranciers meteen correct wegwijs maakt in en rond uw gebouwen staat daarbij met stip op één genoteerd.

Tom Goethals uit Eke bij Gent is gespecialiseerd in binnen- en buitenbelijning van professionele omgevingen waaronder haventerreinen, productiehallen, distributiecentra, opslagmagazijnen en parkings. Het bedrijf zorgt voor de afbakening van alle verschillende zones om de operationele continuïteit en ieders veiligheid op de werkvloer optimaal te garanderen.
Wegmarkering en pictogrammen

Bij Tom Goethals zit u goed voor een doordachte en globale aanpak. Enerzijds staat hij voor de professionele belijning om de verschillende parkeerplaatsen voor bezoekers, personeel en leveranciers aan te duiden, om los- en laadzones, stroken voor voetgangers en rijdend verkeer te scheiden. En anderzijds laat hij met expliciete markeringen niets aan het toeval over. Zones en vakken worden voorzien van pijlen voor de te volgen rij- of looprichting, pictogrammen, nummers of belettering om elke activiteit doeltreffend te organiseren.


Een duurzaam resultaat verzekerd Als u met Tom Goethals in zee gaat, dan bent u bovendien zeker van een kwaliteitsvolle uitvoering die lang zal standhouden. En dat heeft u te danken aan zijn zorgvuldige werkwijze. Een goede belijning vraagt ten eerste een perfecte ondergrond. Bij een verontreinigde of beschadigde ondergrond bestaat het gevaar dat de belijning en de signalisatie afschilferen. Indien nodig wordt het te belijnen terrein dus vooraf gereinigd door kogelstralen en/of hersteld om een betere aanhechting van de verf te bekomen. Pas daarna kunnen de eigenlijke belijningswerken van start gaan. Bij Tom Goethals kunt u terecht voor de binnen- en buitenbelijning van diverse ondergronden zoals asfalt en gepolierd beton. Hij plaatst koudplast of thermoplast en gebruikt ook de zeer degelijke verven van het merk Veluvine. Op bedrijfsterreinen waar veel zwaar verkeer circuleert of in omgevingen waar extreme temperaturen heersen maakt hij gebruik van speciale verfsoorten.


Wat ook uw opdracht is, Tom Goethals is uw partner bij uitstek voor binnen- en buitenbelijning op de werkvloer. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer info en een offerte!

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page